Updates van de Groep!


Beverleiding worden?

Beverleiding worden?

May 18, 2021

Stadspenning voor Scouting Stanley 55

Stadspenning voor Scouting Stanley 55

Op zaterdag 12 september heeft de wethouder voor Onderwijs, Sport en Buitenruimte van de gemeente Den Haag, Hilbert Bredemeijer, de stadspenning uitgereikt aan de Stanley55 groep. Dit omdat we dit jaar ons 75e verjaardag vieren.

Daarom was ons clubhuis dan ook feestelijk aangekleed. Onze groepsvoorzitter Barbara Haijer mocht de medaille en de oorkonde in ontvangst nemen. Bijzonder was verder de aanwezigheid van alle zeven nog levende (oud)-groepsvoorzitters. De bevers, welpen en scouts speelden een verjaardagspostenspel en er was uiteraard jubileumtaart en kampvuur.

Klik op deze link voor de foto's: Stadspenning

 

September 28, 2020

Leiding worden? Klik voor meer informatie

De Stanley zoekt leuke enthousiaste mensen die leiding willen zijn om zo kinderen te laten spelen in ons fantastisch mooi bos. Heb je zelf interesse of weet je iemand kom gerust een keer kijken of het ook iets voor jou is.

 

leiding worden? Klik op deze link

September 28, 2019

Grote club actie

Onze groep doet weer mee aan de grote club actie. We verkopen loten en 2/3 van de verkoop gaat naar onze groep!!! Dat is voor onze groep een heleboel geld waar we hele leuke dingen met de kinderen van kunnen doen.

 

Dus koop allemaal loten en steun daarmee de Stanley 55 Scouting !!!

September 28, 2019

We zijn weer begonnen

Begin september zijn we weer gestart met de wekelijkse opkomsten. Na het overvliegen voor sommigen naar hun nieuwe speltak zijn de speltakken van start gegaan. 

 

Goed begin van het seizoen iedereen !

September 23, 2018

Stanley Hamer onderscheiding

Na jarenlange inzet hebben Stacy en Machteld beide een Stanley hamer gekregen. De hamer is een onderscheiding die alleen aan mensen wordt gegeven die zich uitzonderlijk en langdurig hebben ingezet voor de Stanley.

De voet is gemaakt van het hout afkomstig van de Larixen die aan het paadje staan langs het clubhuis. Het krijgen van de hamer is slechts voorbehouden aan enkelen. Een grote eer die door de bezitters van een Stanley hamers slechts af en toe wordt teogekend. Welkom bij de Stanley hamer genootschap Stacy en Machteld!

 

 

July 10, 2018

Speltakken

Speltak Bevers
Bevers
Speltak Meisjes
Meisjes
Speltak Jongens
Jongens
Speltak Scouts
Scouts
Speltak Explorers
Explorers
Speltak Rover Scouts
Roverscouts