Updates van de Groep!


Stanley festival !

Komt allen en neem zoveel moglijk vriendjes en vriendinnetjes mee naar het Stanley Festival op 22 september! Er is weer een luchtkussen, vlotvaren, vuur stoken en vele, vele andere leuke dingen om te doen.

September 18, 2018

Stanley Hamer onderscheiding

Na jarenlange inzet hebben Stacy en Machteld beide een Stanley hamer gekregen. De hamer is een onderscheiding die alleen aan mensen wordt gegeven die zich uitzonderlijk en langdurig hebben ingezet voor de Stanley.

De voet is gemaakt van het hout afkomstig van de Larixen die aan het paadje staan langs het clubhuis. Het krijgen van de hamer is slechts voorbehouden aan enkelen. Een grote eer die door de bezitters van een Stanley hamers slechts af en toe wordt teogekend. Welkom bij de Stanley hamer genootschap Stacy en Machteld!

 

 

July 10, 2018

Kamp

Ons jaarlijkse Zomerkamp en voor de Bevers het Weekendkamp komen er weer aan!

Kijk op de onderstaande Kamp pagina (ook te vinden onder seizoensrooster) voor meer informatie en om u aan te melden:
Kamp Info

January 30, 2018

Open dag

Springkussen, vlotvaren, suikerspin, spelletjes, kampvuur en nog veel meer. Kom allen kijken bij onze scouting en zie waarom het zo leuk!!!

Zaterdag 30 september van 13:00 - 16:00 is iedereen van harte welkom 

September 01, 2017

Nieuwe website

In de zomer van 2017 is er een nieuwe website gemaakt. De vorige site was alweer uit 2001. In basis was deze met wat kleine aanpassingen in de loop der jaren nog steeds probleemloos actief. Toch werd het wel tijd voor een nieuwe site die ook op een tablet of mobiel toegankelijker is.

 

We wensen iedereen veel plezier op de nieuwe website en heb je op en aanmerkingen dan kan je die mailen naar beheerder@stanley55.nl

 

 

August 24, 2017

Speltakken

Speltak Bevers
Bevers
Speltak Meisjes
Meisjes
Speltak Jongens
Jongens
Speltak Scouts
Scouts
Speltak Explorers
Explorers
Speltak Rover Scouts
Roverscouts