Updates van de Groep!


Vacatures

 
Scouting

Beste ouders, leden en vrienden van Stanley 55

Op het moment is de zittingstermijn van een aantal bestuursleden afgelopen. Om het hele proces van (her)verkiezing zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken is in de laatste groepsraad besloten alle (verlengbare) vacatures aan iedereen bekend te maken. Stanley 55 is op zoek naar vrijwilligers om het bestuur te versterken en om de beverleiding te versterken. 

Het betreft de volgende functies:

Leiding bij de bevers

 

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers om op de zaterdag de leiding van de speltakken te versterken. Wij zijn op dit moment op zoek naar vrijwilligers die het team van de bevers willen versterken.

 

Voorzitter (bestuursfunctie)

De voorzitter heeft zijn/haar ogen op de toekomst en zijn/haar voeten stevig in de praktijk in de groep

Wat doet de voorzitter?

  • Algemene aansturing van de groep.
   Vertegenwoordigt de groep naar de gemeente en externen.
   Het leiden van de groepsraad en groepsbestuursvergaderingen. De voorzitter zorgt dat besluiten worden genomen.
   Afstemmen van werkzaamheden in het bestuur.
   Toezien op totstandkoming van meerjarenbeleid, jaarplan en taakverdeling in de groep.
   Motiveren, stimuleren en adviseren van bestuursleden.

 

Groepsbegeleider (bestuursfunctie)

Je houdt je bezig met de werving van nieuwe leiding en de bezetting van de teams, maar ook met de relaties tussen de leidinggevenden en je zet je in als er zaken niet lekker lopen. Kortom het aanspreekpunt binnen het bestuur voor vrijwilligersbeleid van de groep. Je zit in het groepsbestuur als 'vertegenwoordiging' van de teams en onderhoudt de contacten tussen het bestuur. Je bent de aanjager van het vrijwilligersbeleid binnen het bestuur, je hebt de signaal functie voor aanpassingen en verbeteringen van vinden, binden, boeien en laten groeien van alle kaderleden en bestuur. Je bent wekelijks ongeveer 4 uur bezig met de begeleiding van de leiding en bestuur. Daarnaast vraagt deelname aan regionale en eventueel landelijke activiteiten en bijeenkomsten tijd.

 

Bestuurslid

Het bestuurslid ondersteunt de voorzitter, penningmeester en secretaris  in hun werkzaamheden

 

Materiaalmeester

De materiaalmeester is verantwoordelijk voor al het groepsmateriaal en alle inventaris die bij de speltakken in gebruik is. Hij/zij is voor de speltakken het eerste aanspreekpunt als het gaat om aanschaffen/vervangen van (groot) materiaal. De leiding van de speltakken ondersteunt de materiaalmeester daar waar dat nodig is. Deze functie is ook als duofunctie in te vullen. Aangezien er (nog) geen formele functieomschrijving is heeft de materiaalmeester een hoge mate van vrijheid om de werkzaamheden in te vullen.

 

Spreekt één van deze rollen jou/u aan of weet je/u iemand die het vrijwilligersteam zou willen versterken? Laat het graag horen en stuur een mailtje naar administratie@stanley55.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Stanley 55Het door de gebruiker ingevulde mailadres is: administratie@stanley55.nl

 

 

May 18, 2021

Beverleiding worden?

Beverleiding worden?

May 18, 2021

Stadspenning voor Scouting Stanley 55

Stadspenning voor Scouting Stanley 55

Op zaterdag 12 september heeft de wethouder voor Onderwijs, Sport en Buitenruimte van de gemeente Den Haag, Hilbert Bredemeijer, de stadspenning uitgereikt aan de Stanley55 groep. Dit omdat we dit jaar ons 75e verjaardag vieren.

Daarom was ons clubhuis dan ook feestelijk aangekleed. Onze groepsvoorzitter Barbara Haijer mocht de medaille en de oorkonde in ontvangst nemen. Bijzonder was verder de aanwezigheid van alle zeven nog levende (oud)-groepsvoorzitters. De bevers, welpen en scouts speelden een verjaardagspostenspel en er was uiteraard jubileumtaart en kampvuur.

Klik op deze link voor de foto's: Stadspenning

 

September 28, 2020

Leiding worden? Klik voor meer informatie

De Stanley zoekt leuke enthousiaste mensen die leiding willen zijn om zo kinderen te laten spelen in ons fantastisch mooi bos. Heb je zelf interesse of weet je iemand kom gerust een keer kijken of het ook iets voor jou is.

 

leiding worden? Klik op deze link

September 28, 2019

Grote club actie

Onze groep doet weer mee aan de grote club actie. We verkopen loten en 2/3 van de verkoop gaat naar onze groep!!! Dat is voor onze groep een heleboel geld waar we hele leuke dingen met de kinderen van kunnen doen.

 

Dus koop allemaal loten en steun daarmee de Stanley 55 Scouting !!!

September 28, 2019

We zijn weer begonnen

Begin september zijn we weer gestart met de wekelijkse opkomsten. Na het overvliegen voor sommigen naar hun nieuwe speltak zijn de speltakken van start gegaan. 

 

Goed begin van het seizoen iedereen !

September 23, 2018

Stanley Hamer onderscheiding

Na jarenlange inzet hebben Stacy en Machteld beide een Stanley hamer gekregen. De hamer is een onderscheiding die alleen aan mensen wordt gegeven die zich uitzonderlijk en langdurig hebben ingezet voor de Stanley.

De voet is gemaakt van het hout afkomstig van de Larixen die aan het paadje staan langs het clubhuis. Het krijgen van de hamer is slechts voorbehouden aan enkelen. Een grote eer die door de bezitters van een Stanley hamers slechts af en toe wordt teogekend. Welkom bij de Stanley hamer genootschap Stacy en Machteld!

 

 

July 10, 2018

Speltakken

Speltak Bevers
Bevers
Speltak Meisjes
Meisjes
Speltak Jongens
Jongens
Speltak Scouts
Scouts
Speltak Explorers
Explorers
Speltak Rover Scouts
Roverscouts