Updates van de Groep!


Opkomsten en Corona

Beste ouders/verzorgers van bevers, welpen, scouts en explorers,

Maandag 23 maart heeft het kabinet verscherpte maatregelen afgekondigd i.v.m. het corona virus. In reactie daarop heeft Scouting Nederland haar advies aangescherpt wat betreft de opkomsten van Scoutinggroepen in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert nu alle Scoutinggroepen om de opkomsten en weekendjes tot 1 juni niet door te laten gaan.

In het Scoutingspel vindt normaliter fysiek contact plaats. Met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.

Wij zullen als Scouting Stanley 55 groep het advies van Scouting Nederland volgen. Dat betekent dat de opkomsten die de komende weken, tot 1 juni gepland stonden NIET zullen doorgaan.

We zullen u zodra er meer informatie is, informeren over de opkomsten na 1 juni. Indien de overheid op een eerder moment tot minder zware maatregelen besluit waarbij scouts veilig weer samen kunnen komen zal Scouting Nederland haar advies daarop aanpassen.

Mocht u vragen hebben over Scouting en het coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden: https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19.

Met vriendelijke groet,
Barbara Haijer
Voorzitter Scouting Stanley 55
Mede namens de overige bestuursleden.

March 30, 2020

Leiding worden? Klik voor meer informatie

De Stanley zoekt leuke enthousiaste mensen die leiding willen zijn om zo kinderen te laten spelen in ons fantastisch mooi bos. Heb je zelf interesse of weet je iemand kom gerust een keer kijken of het ook iets voor jou is.

 

leiding worden? Klik op deze link

September 28, 2019

Grote club actie

Onze groep doet weer mee aan de grote club actie. We verkopen loten en 2/3 van de verkoop gaat naar onze groep!!! Dat is voor onze groep een heleboel geld waar we hele leuke dingen met de kinderen van kunnen doen.

 

Dus koop allemaal loten en steun daarmee de Stanley 55 Scouting !!!

September 28, 2019

We zijn weer begonnen

Begin september zijn we weer gestart met de wekelijkse opkomsten. Na het overvliegen voor sommigen naar hun nieuwe speltak zijn de speltakken van start gegaan. 

 

Goed begin van het seizoen iedereen !

September 23, 2018

Stanley Hamer onderscheiding

Na jarenlange inzet hebben Stacy en Machteld beide een Stanley hamer gekregen. De hamer is een onderscheiding die alleen aan mensen wordt gegeven die zich uitzonderlijk en langdurig hebben ingezet voor de Stanley.

De voet is gemaakt van het hout afkomstig van de Larixen die aan het paadje staan langs het clubhuis. Het krijgen van de hamer is slechts voorbehouden aan enkelen. Een grote eer die door de bezitters van een Stanley hamers slechts af en toe wordt teogekend. Welkom bij de Stanley hamer genootschap Stacy en Machteld!

 

 

July 10, 2018

Speltakken

Speltak Bevers
Bevers
Speltak Meisjes
Meisjes
Speltak Jongens
Jongens
Speltak Scouts
Scouts
Speltak Explorers
Explorers
Speltak Rover Scouts
Roverscouts