Updates van de Groep!


Stanley 75 jaar bericht

Stanley 75 jaar

2020 is voor onze scoutinggroep een jubileumjaar. We zijn in 1945 opgericht en worden dit jaar dus 75 jaar. We hadden extra jubileum activiteiten in het najaar gepland maar helaas kunnen deze vanwege Corona geen doorgang vinden. Het jubileumweekend en de oud-leden reünie zullen daarom naar 2021 worden doorgeschoven. Wel zal de groep hiervoor in het najaar een onderscheiding van de gemeente ontvangen.  

Gelukkig hebben we na een periode van online opkomsten nog wel een aantal keer met elkaar het Scouting spel op Oostduin kunnen spelen. Ook hebben we het seizoen feestelijk kunnen afsluiten met een ochtend vol oudhollandse spelletjes zoals sjoelen, koekhappen en vier op een rij, voor al onze onderdelen. 

De voorzitter, Barbara, en de oud-voorzitter, Bram, waren ook van de partij en hebben samen stapels pannenkoeken voor iedereen gebakken om de opkomst feestelijk af te sluiten. 

   

Op 5 september zullen we weer met het nieuwe scouting seizoen van start gaan en we hopen dan iedereen weer bij de opkomsten te mogen verwelkomen. Jullie ontvangen hierover nog informatie van de onderdeelsleiding.

Met scoutinggroet, Barbara Haijer

Groepsvoorzitter Scouting Stanley 55

August 25, 2020

Leiding worden? Klik voor meer informatie

De Stanley zoekt leuke enthousiaste mensen die leiding willen zijn om zo kinderen te laten spelen in ons fantastisch mooi bos. Heb je zelf interesse of weet je iemand kom gerust een keer kijken of het ook iets voor jou is.

 

leiding worden? Klik op deze link

September 28, 2019

Grote club actie

Onze groep doet weer mee aan de grote club actie. We verkopen loten en 2/3 van de verkoop gaat naar onze groep!!! Dat is voor onze groep een heleboel geld waar we hele leuke dingen met de kinderen van kunnen doen.

 

Dus koop allemaal loten en steun daarmee de Stanley 55 Scouting !!!

September 28, 2019

We zijn weer begonnen

Begin september zijn we weer gestart met de wekelijkse opkomsten. Na het overvliegen voor sommigen naar hun nieuwe speltak zijn de speltakken van start gegaan. 

 

Goed begin van het seizoen iedereen !

September 23, 2018

Stanley Hamer onderscheiding

Na jarenlange inzet hebben Stacy en Machteld beide een Stanley hamer gekregen. De hamer is een onderscheiding die alleen aan mensen wordt gegeven die zich uitzonderlijk en langdurig hebben ingezet voor de Stanley.

De voet is gemaakt van het hout afkomstig van de Larixen die aan het paadje staan langs het clubhuis. Het krijgen van de hamer is slechts voorbehouden aan enkelen. Een grote eer die door de bezitters van een Stanley hamers slechts af en toe wordt teogekend. Welkom bij de Stanley hamer genootschap Stacy en Machteld!

 

 

July 10, 2018

Speltakken

Speltak Bevers
Bevers
Speltak Meisjes
Meisjes
Speltak Jongens
Jongens
Speltak Scouts
Scouts
Speltak Explorers
Explorers
Speltak Rover Scouts
Roverscouts