Updates van de Groep!


We zijn weer begonnen

Begin september zijn we weer gestart met de wekelijkse opkomsten. Na het overvliegen voor sommigen naar hun nieuwe speltak zijn de speltakken van start gegaan. 

Op 22 september was er een open dag waar ondanks de regen flink wat bekijks was. Er was weer van alles te doen zoals springkussens, suikerspin, spelletjes, vlotvaren, kampvuur met marshmellows en nog veel meer. De leiding had weer zijn best gedaan om er een fantastisch evenement van te maken. De regen zorgde voor ongemak maar vele mensen die kwamen kijken waren zeer tevreden en hadden bewondering voor de leuke sfeer die er was.

Goed begin van het seizoen iedereen !

September 23, 2018

Stanley Hamer onderscheiding

Na jarenlange inzet hebben Stacy en Machteld beide een Stanley hamer gekregen. De hamer is een onderscheiding die alleen aan mensen wordt gegeven die zich uitzonderlijk en langdurig hebben ingezet voor de Stanley.

De voet is gemaakt van het hout afkomstig van de Larixen die aan het paadje staan langs het clubhuis. Het krijgen van de hamer is slechts voorbehouden aan enkelen. Een grote eer die door de bezitters van een Stanley hamers slechts af en toe wordt teogekend. Welkom bij de Stanley hamer genootschap Stacy en Machteld!

 

 

July 10, 2018

Nieuwe website

In de zomer van 2017 is er een nieuwe website gemaakt. De vorige site was alweer uit 2001. In basis was deze met wat kleine aanpassingen in de loop der jaren nog steeds probleemloos actief. Toch werd het wel tijd voor een nieuwe site die ook op een tablet of mobiel toegankelijker is.

 

We wensen iedereen veel plezier op de nieuwe website en heb je op en aanmerkingen dan kan je die mailen naar beheerder@stanley55.nl

 

 

August 24, 2017

Speltakken

Speltak Bevers
Bevers
Speltak Meisjes
Meisjes
Speltak Jongens
Jongens
Speltak Scouts
Scouts
Speltak Explorers
Explorers
Speltak Rover Scouts
Roverscouts